Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z przesyłką.

GreQuaths

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Bardzo dużo rzeczy zamawiam z neta, ale dziś przytrafiło mi się dziwna sytuacja.

Zamówiłem pewną rzecz za 60 zł, przesyłka pobraniowa priorytetowa pocztowa kosztowała 13 zł, reszte xxx przedmiot.

Ok dziś przyjeżdża listonosz i ja mam wyliczoną kwotę, a on daje mi paczkę bez zapłaty, i na paczce była trochę urwana i pomięta ta cała karteczka z danami itp.

Pisze na niej PRZESYŁKA BIZNESOWA POBRANIE, i pisze Kwota pobrania 60 zł.a na dole pisze, Kwotę pobrania należy przekazać na rachunek bankowy... ;O

Wybrałem za pobraniem i muszę mu na konto wpłacać ? co mam z tym zrobić ?

@ Kupiłem na allegro przez kup teraz.

/AceBoy: Nieregulaminowa sygnaturka

Opublikowano

Co masz zrobić???

hmm, może wpłacić pieniądze kolesiowi na konto ?

@Down

Daaa.

Dostałeś paczkę, napisz kolesiowi ,że się pomylił i wyślij pieniądze.

To chyba nie jest takie trudne, nieprawdaż?

Opublikowano

yyy, nie ? ponieważ wybrałem PRZESYŁKĘ POBRANIOWĄ ? ( zapłata przy odbiorze ), ... weź się naucz czytać z zrozumieniem,

Opublikowano

Napisz do niego , że on się pomylił i jeżeli nie chcesz nie musisz płacić . To jest jego pomyłka , a nie twoja . Bo takie bezmózgi jak oni się tępi ;p

Opublikowano

Ten kwitek był pomięty, i pisało dokładnie na nim że przesyłka pobraniowa, wyjaśniłem już to z pocztą, listonosza błąd... ma z swojej kieszeni zapłacić a ja mam mu później oddać ;* takiego wała.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...